Wie ben ik en voor wie kan ik iets betekenen?

Corine Mons-Esmeijer (1968), getrouwd met Henry en moeder van twee zoons.

Opgegroeid in een harmonieus, liefdevol gezin leerde ik al van jongs af aan oog te hebben voor de medemens. Mijn werkzame leven ben ik begonnen in de zorg. Hier liggen de ‘wortels’ voor mijn interesse in ‘de ander’. Vanaf 1993 werk ik bij Randstad Uitzendbureau, dagelijks bemiddel en begeleid ik mensen die opzoek zijn naar een (nieuwe) stap in hun werkzame leven.

Deze werkervaringen en interesse hebben zich de afgelopen jaren verder ontwikkeld naar een nieuwsgierigheid wat mensen drijft in het maken van keuzes en handelen.
Om deze nieuwsgierigheid invulling te geven ben ik in 2012 gestart met de opleiding aan de Coaching Academy in Naarden. Hier heb ik juni 2014 mijn opleiding tot Coach op Practitioner niveau met succes afgerond. (EIA erkend)

Ieder mens is uniek geschapen en zo treed ik graag de ander ook tegemoet; met oprechte belangstelling voor datgene wat er hier en nu speelt.

Sinds de start van mijn opleiding coach ik mensen op verschillende thema’s:

Loopbaan en arbeidsmarkt oriëntatie

Balans en grenzen stellen in je dagelijks leven

Zelfbeeld

Zelfvertrouwen

Organiseren en plannen van je tijd

Samenwerken

Soms is het leven net een ‘kluwe touw’ waarin knopen zijn ontstaan en niet altijd het eind, het doel, goed zichtbaar is. Het ontrafelen hiervan is best lastig.

Zijn één van bovenstaande onderwerpen op dit moment ook actueel bij jou? Of loop jij op dit moment vast in je leven of tegen een aantal patronen aan die je graag wilt doorbreken? Dan kan een coachingstraject je hier in ondersteunen.

Ik zie ernaar uit je te ontmoeten!