Ervaringen

“Ik heb Corine ervaren als een hartelijke, betrokken, daadkrachtige dame die goed kan luisteren en je kan spiegelen. Ik heb er veel aan gehad toen ik zoekende was naar een volgende stap in m’n leven, een aanrader dus.”

J. van D.

“Medio 2016 stond ik op een punt in mijn loopbaan waarbij ik wel wat wijsheid nodig had. Ik had op dat moment geen werk, maar was daarover nog niet echt in paniek. Wel werd het tijd dat ik mezelf wat vragen zou stellen. Mezelf vragen stellen is niet mijn sterkste punt…….Dat was waarom ik Corine belde. Misschien dat zij de vragen kon stellen :-)

We kenden elkaar niet, behalve van naam en gezicht. Het 1e gesprek ging echter al gelijk de diepte in. Scherpe vragen, puntige samenvattingen. Ik vond het eerlijk gezegd verbazend hoe snel Corine naar de kern van een kwestie wist te komen.

Voorbeeld ter verduidelijking: Iedereen gaat ervan uit dat werkeloos thuis zitten vervelend is. Corine niet. Ze gaat er niet vanuit, ze vraagt ernaar: “Heb je er last van, dat je thuis zit zonder baan?” Die vraag doet veel. Ik had er namelijk op dat moment geen last van, hoewel ik wel vond dat dat zou moeten…..

Corine doet geen aannames. Ze vraagt door, totdat het duidelijk is. Dat is in eerste instantie confronterend. Achteraf ben ik er wel blij mee, want de vragen hebben geholpen antwoorden te vinden. En: mij geholpen mezelf een beetje ten goede te veranderen en iets meer de regie over mijn loopbaan te nemen. Dat was me zonder de hulp van Corine niet gelukt. Ik zeg: toppie!”

S. K.

“Ik heb de gesprekken met jou als heel prettig ervaren. Je bent gastvrij, luistert goed en hebt me door de dingen die je me aangereikt heb en waar je me over na hebt laten denken, richting gegeven in het proces waar ik in zit. Je hebt me bewust gemaakt van een aantal zaken die ik niet of onvoldoende zag. En je hebt me vooral zelf laten ontdekken. Dankjewel!

Dankjewel ook voor de rust tijdens de gesprekken. Dat heb ik als heel prettig ervaren.”

A. N.

“Corine heb ik jaren geleden leren kennen, we hadden meteen een klik. Kernwoorden die bij mij opkomen als ik aan Corine denk zijn oprecht, betrouwbaar en duidelijk. Haar persoonlijkheid omschrijf ik als krachtig, vriendelijk en stabiel. Ze heeft een oplossings- en resultaatgerichte werkwijze, die ze graag deelt met anderen. Daarbij zal ze nooit haar mening opdringen, maar de persoon zelf laten komen tot welke mogelijkheden er zijn en wat past bij de persoon.”

F. van H.

…..de zekerheid dat je mag zijn wie je bent.
…..vertrouwen en rust.
…..gehoord worden.
…..oprechte interesse en warmte.
…..grote betrokkenheid.
…..zoektocht naar mezelf door gerichte vragen.

G. van W.